20.02.2016 13:57

Fraser baalt van 'apathische' reactie ADO

ADO Den Haag ging vrijdagavond onderuit tegen PEC Zwolle. In eigen huis werd met 0-2 verloren, dit tot grote teleurstelling van trainer Henk Fraser.

"Ik ben verbaasd hoe apathisch onze spelers reageren. Het was bij vlagen gewoon niet slim genoeg", zo liet de Haagse oefenmeester na afloop van de verliespartij weten aan Omroep West. Op slag van rust kwam PEC op voorsprong, waarna een offensief van de thuisploeg niet meer mocht baten en er uiteindelijk zelfs een tweede tegentreffer op het bord kwam.

"Kansen kan je missen, dat vind ik niet zo'n probleem", ging Fraser verder. "Er zijn zaken die je wél kan voorkomen. Ik heb veel meer moeite met de eerste goal die we tegen krijgen. Maar misschien ben ik soms te kritisch. Als ik kijk naar doelpunten die andere ploegen tegen krijgen en dat ze daarvoor complimenten krijgen, dan moet ik zo'n avond maar accepteren."

Door het verlies lijken de Hagenezen dit seizoen al uitgespeeld te zijn. Met de elfde plaats is de degradatiezone uit zicht, maar ook het halen van de play-offs voor Europees voetbal lijkt een lastige opgave te gaan worden.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner