20.02.2016 21:31

Bekogelde Brunt woest op fans van West Brom

Chris Brunt zoekt naar een afspeelmogelijkheid tijdens de wedstrijd West Bromwich Albion - Newcastle United. (28-12-2015)
Chris Brunt zoekt naar een afspeelmogelijkheid tijdens de wedstrijd West Bromwich Albion - Newcastle United. (28-12-2015)

Middenvelder Chris Brunt is laaiend op zijn eigen supporters. Na het verloren FA Cup-duel met Reading (3-1) werd de 31-jarige middenvelder geraakt door een muntje dat van de tribunes werd gegooid. De speler van West Bromwich Albion hield een wond onder zijn oog over aan het incident.

Brunt zocht zijn supporters na afloop van de wedstrijd met alle goede bedoelingen op. Hij gaf een jongen in het uitvak zijn shirt, waarna hij werd bekogeld. De woedende Noord-Ier wilde daarna verhaal halen bij zijn supporters, maar stewards lieten dat niet toe.

"Onze fans denken blijkbaar dat het normaal is om munten naar de eigen spelers te gooien", zei Brunt in Engelse media. "Dit is vreselijk. Ik schaam me vandaag voor hen."

West Bromwich Albion kwam in de FA Cup-wedstrijd nog wel op een 0-1 voorsprong via Darren Fletcher. Paul McShane, Michael Hector en Lucas Piázon (ex-Vitesse) zorgden er vervolgens voor dat Reading in de kwartfinale van het bekertoernooi staat.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner