23.02.2016 08:46

Van Gaal: "Nog in alle competities kansrijk"

Trainer Louis Van Gaal gaf maandagavond nog maar eens het belang weer van het winnen van het duel in de FA Cup met Shrewsbury Town (0-3). "We zijn nog in alle competities kansrijk. Er zijn nog genoeg prijzen om voor te spelen. Dat wordt niet eenvoudig, omdat we dan veel moeten winnen. Maar het is mogelijk", zei de geplaagde coach tijdens de persconferentie.

Naast de blijdschap van Van Gaal maakte hij ook plaats voor de nodige zorgen ten gevolge van de vele blessures. "Blij dat we hebben gewonnen. We hebben zeker zeventig minuten controle gehad. Het werd daarna wat moeilijker omdat we nog maar met tien man speelden, maar ook toen hielden we in fases de bal makkelijk in bezit. Aan de andere kant is het aantal blessures ongelooflijk. Ik moest nu weer Cameron Borthwick-Jackson vervangen omdat hij geblesseerd raakte en ook Jesse Lingard liep tegen het einde te strompelen.''

Manchester United en Van Gaal wonnen maandagavond vrij eenvoudig het duel van Shrewsbury Town met 0-3 door doelpunten van Chris Smalling, Mata en Jesse Lingard. Voor rust stond Man. United al met 0-2 voor en kwam daarna niet meer in gevaar. In de kwartfinales van de FA Cup mag Manchester United aantreden tegen West Ham United.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner