24.02.2016 20:14

PSV met Guardado, Maher op de tribune

Andrés Guardado heeft balbezit tijdens het competitieduel PSV - De Graafschap. (30-01-2016)
Andrés Guardado heeft balbezit tijdens het competitieduel PSV - De Graafschap. (30-01-2016)

Na liefst 3241 dagen zonder Nederlandse ploeg in de knock-outfase van de Champions League is het PSV dat woensdagavond (20.45 uur) aantreedt tegen Atlético Madrid. Trainer Phillip Cocu kan weer beschikken over de diensten van spelbepaler Andrés Guardado, maar mist de geschorste Luuk de Jong.

De voorbije weken hield een blessure de Mexicaanse aanjager aan de kant, maar maandag en dinsdag trainde Guardado zonder problemen mee bij de landskampioen. Ook Marco van Ginkel is fit genoeg om te spelen. Samen met Davy Pröpper vormt het drietal het middenveld van PSV.

Dat betekent dat Jorrit Hendrix plaatsneemt op de bank, terwijl Adam Maher de wedstrijd zelfs vanaf de tribune moet aanschouwen. Op papier staat Gastón Pereiro in de spits, maar hij zal veelvuldig gaan zwerven, waardoor ook Jürgen Locadia vaak als diepste spits zal spelen.

Aan de zijde van Atlético is er geen basisplek voor Fernando Torres. Diego Simeone kiest voor een 4-4-2 systeem met Antoine Griezmann en Luciano Vietto in de voorhoede. Op het middenveld zal Óliver Torres de plek van zijn naamgenoot overnemen.

De wedstrijd is vanaf 20:45 LIVE te volgen.


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner