25.02.2016 18:32

Koeman looft handelswijze Hiddink bij Chelsea

Ronald Koeman is benieuwd naar de ontmoeting met Chelsea aankomend weekend. De trainer van Southampton is namelijk vol lof over de ploeg die onder Guus Hiddink de stijgende lijn te pakken heeft. Koeman dicht de wederopstanding van de Londenaren volledig toe aan zijn landgenoot.

"Hij was de juiste man op het juiste moment voor Chelsea. De spelers zien er sinds zijn komst meer comfortabel uit. Hij heeft de jongens weer vertrouwen gegeven. Dat verwachtte ik ook, aangezien de selectie van Chelsea veel goede spelers herbergt. De handelswijze van Hiddink is op dit moment goed voor de spelers", laat Koeman weten op een persconferentie ter voorbeschouwing op het duel.

"In zijn eerste periode bij Chelsea had Hiddink ook al een goede relatie met de spelersgroep. Hij heeft veel ervaring op verschillende niveaus en heeft veel voetbalkennis. Hij weet veel over de karakters van de spelers en weet hoe hij met de belangrijke spelers moet omgaan." In oktober won Southampton met 1-3 op bezoek bij Chelsea, waar toen nog José Mourinho aan het roer stond.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner