28.02.2016 21:14

Anderlecht laat punten liggen tegen Standard

Anderlecht heeft zondag in eigen huis dure punten laten liggen tegen Standard Luik. Het duel eindigde in 3-3 met als enige winnaar de neutrale toeschouwer.

De thuisploeg, met de Nederlander Alexander Büttner in de basis, begon scherp en kwam na dertien minuten op 1-0 via Matia Suarez. Dat was echter van korte duur. Drie minuten later lag de gelijkmaker er al in. Ivan Santini was trefzeker namens Standard. Voor de rust pakten de bezoekers zelfs brutaal de leiding via Miloš Kosanović.

Na rust was het Anderlecht dat langszij kwam via doelpunten van Stefano Okaka en Dodi Lukebakio. Standard toonde veerkracht en via Edmilson Junior hield Standard Luik toch nog een punt over aan het duel.

Anderlecht verliest dure punten en ziet hoe de twee koplopers in België, Club Brugge en AA Gent, uitlopen tot een voorsprong van zes punten.