05.03.2016 21:26

Ramsey ondanks puntenverlies toch tevreden

Aaron Ramsey (r.) schreeuwt het uit als hij Arsenal op een 0-1 voorsprong zet tegen rivaal Tottenham Hotspur. (05-03-2016)
Aaron Ramsey (r.) schreeuwt het uit als hij Arsenal op een 0-1 voorsprong zet tegen rivaal Tottenham Hotspur. (05-03-2016)

Arsenal leek via Aaron Ramsey hard op weg naar een driepunter tegen Tottenham Hotspur, maar aan het einde van de wedstrijd stond er een 2-2 op het scorebord. De middenvelder van de Gunners kan leven met de puntendeling.

"Het is belangrijk dat we na twee opeenvolgende nederlagen in de Premier League hier een resultaat pakken", kijkt Ramsey tijdens de persconferentie na de wedstrijd naar de duels met Manchester United (2-3 verlies) en Swansea City (1-2 verlies). "Ik denk dat we in de eerste helft prima speelden, maar Tottenham Hotspur kwam goed uit de kleedkamer en scoorde snel twee keer. We kwamen in de moeilijkheden, maar bleven voetballen en scoorden de gelijkmaker."

Arsenal kende een aantal matige prestaties de afgelopen weken. Zo werd er in de Champions League verloren van FC Barcelona en kwam het in de achtste finale van de FA Cup niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Hull City. "Ik denk dat we een prestatie nodig hadden na de nederlagen in de laatste weken. Dat dit gelukt is met tien man, (Francis Coquelin kreeg na een klein uur spelen zijn tweede gele kaart, red.) is alleen maar prettiger."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner