06.03.2016 16:04

Narsingh ziet verschil met vorig seizoen

Luciano Narsingh viert zijn 0-2 tegen Feyenoord met een mooi dansje voor het uitvak met PSV-supporters. (17-01-2016)
Luciano Narsingh viert zijn 0-2 tegen Feyenoord met een mooi dansje voor het uitvak met PSV-supporters. (17-01-2016)

Luciano Narsingh ziet een verschil in het aantal doelpuntenmakers ten opzichte van een seizoen geleden. Waar het toen veel leunde op individuele krachten, heeft de huidige selectie veel spelers die regelmatig een doelpunt maken.

"Toen waren we meer afhankelijk van Georginio Wijnaldum en vooral Memphis Depay", geeft Narsingh aan in gesprek met Metro. "Luuk de Jong is dan wel onze topscorer, maar als hij een keer geen doelpunt maakt, dan doen anderen dat wel. Gastón Pereiro heeft er niet voor niks al negen in liggen, Davy Pröpper heeft al acht keer gescoord, ikzelf en Jürgen Locadia hebben er zeven gemaakt en Marco van Ginkel is er pas bijgekomen, maar heeft in vijf wedstrijden ook al drie keer gescoord."

PSV won zaterdagavond met 0-3 van FC Groningen en dat was de tiende zege op rij voor de Eindhovenaren. Phillip Cocu had een basisplaats ingeruimd voor Narsingh en dat ging ten koste van Pereiro. De Nederlander zit echter meer op de bank dan hem lief is, maar Cocu gaf hem tekst en uitleg. "De trainer heeft het me uitgelegd waarom hij mij de afgelopen weken passeerde. Wat hij zei? Dat hou ik tussen ons."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner