07.03.2016 08:34

Rood voor Martins Indi in dramaduel Porto

Bruno Martins Indi beleefde zondag een beroerde avond. De Nederlandse verdediger van FC Porto pakte rood in het uitduel met Sporting Braga (3-1) en kon bovendien de titelaspiraties voorlopig in de ijskast parkeren.

Martins Indi kreeg tweemaal geel in de tweede helft en mocht inpakken. Porto stond toen al met 2-1 achter en kreeg in blessuretijd nog een derde goal om de oren.

Porto was juist vijf minuten voor tijd teruggekomen van een achterstand dankzij een goal van Maxi Pereira. Lang kon het team daar niet van genieten, want nog geen vier minuten later maakte Rafa de 2-1. Alan bepaalde de eindstand.

Daardoor staat Porto nu zes punter achter op Benfica en vijf op Sporting CP. Overigens was Indi niet de enige die de fout in ging. Oudgediende Iker Casillas had ook niet de avond van zijn leven.