07.03.2016 09:52

Pröpper blijft nuchter over kansen bij Oranje

Davy Pröpper is één van de sterkhouders bij koploper PSV, toch heeft de middenvelder nog maar één interland achter zijn naam staan. Pröpper weet ook niet of daar snel verandering in komt.

Met acht goals in de Eredivisie bewijst Pröpper zijn meerwaarde voor PSV. Toch krijgt hij nog niet het vertrouwen van bondscoach Danny Blind. Op 25 en 29 maart speelt Oranje oefenduels met Frankrijk en Engeland. Pröpper zou dan speelminuten kunnen maken, maar zelf is hij daar niet zeker van. "Ik zit er al het hele jaar niet bij, dus ik kan niet zeggen, dat ik er zeker bij zal zitten. Ik wacht gewoon af", blijft de middenvelder nuchter in gesprek met De Telegraaf. "Als het nu niet is, dan is het de volgende keer wel of de keer daarna."

Pröpper weet dat hij maar op één manier een plek in de selectie kan veroveren en dat is goed spelen bij PSV. "Het gaat eigenlijk al het hele seizoen goed. Gelukkig ben ik fit, maar daarvoor doe ik niks bijzonders. Ik doe wat ik altijd doe. Het scheelt misschien dat ik al wat meer wedstrijden in de benen had toen ik de overstap maakte."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner