07.03.2016 15:03

Jong PSV maandag met Maher tegen Fortuna

Adam Maher (m.) wordt ingesloten door meerdere spelers van Achilles'29 tijdens het competitieduel Achilles'29 - Jong PSV. (26-02-2016)
Adam Maher (m.) wordt ingesloten door meerdere spelers van Achilles'29 tijdens het competitieduel Achilles'29 - Jong PSV. (26-02-2016)

Adam Maher zal maandagavond wederom in actie komen namens Jong PSV. De jonge Eindhovenaren spelen dan om De Herdgang tegen Fortuna Sittard.

Maher vroeg onlangs aan PSV-trainer Phillip Cocu of hij speelminuten mocht maken bij Jong PSV. Vorige week speelde de middenvelder negentig minuten tijdens het duel met Achilles'29 (3-2 nederlaag) en volgens De Telegraaf komt Maher maandagavond ook in actie namens Jong PSV. De 22-jarige middenvelder krijgt nog amper speelminuten in de hoofdmacht van PSV.

PSV wist zich tijdens de afgelopen transferperiode te versterken met Marco van Ginkel. De middenvelder kwam via Stoke City over van Chelsea en heeft inmiddels een basisplaats onder Cocu. Naast Van Ginkel kunnen ook Davy Pröpper en Andrés Guardado rekenen op een basisplaats, waardoor Jorrit Hendrix genoegen moet nemen met een plek op de bank. Voor Maher is er zelfs geen plek meer in de wedstrijdselectie.

Remko Pasveer staat maandagavond naar verluidt onder de lat bij Jong PSV.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner