11.03.2016 14:30

Langeler bekijkt opties, maar blijft bij PSV

Art Langeler (r.) lijkt onder de indruk van wat grootmeester Ruud van Nistelrooij (l.) hem vertelt. (30-08-2014)
Art Langeler (r.) lijkt onder de indruk van wat grootmeester Ruud van Nistelrooij (l.) hem vertelt. (30-08-2014)

Art Langeler wil graag zijn werkzaamheden bij PSV doorzetten. De ex-trainer van PEC Zwolle werd in verband gebracht met sc Heerenveen, maar de gesprekken liepen uit tot niets. Langer verwacht volgend seizoen ook in Eindhoven te werken.

"Ik maak er geen geheim van dat ik in de toekomst graag weer een team wil coachen, dus zijn deze gesprekken zeer waardevol. De gesprekken met de verschillende clubs hebben niet geleid tot een volgende stap. Aangezien mijn contract nog een jaar doorloopt is dit ook niet direct logisch", schrijft Langeler in een column op de website van PSV.

Toch staat hij open voor gesprekken met andere verenigingen. "Als je in het derde jaar van een vierjarig contract zit is het logisch dat je je voorzichtig gaat oriënteren op je toekomst." Ondanks het bekijken van meerdere opties, wil hij niet per se weg. "Op dit moment speelt er niets concreets. Mijn contract bij PSV loopt na dit seizoen nog een jaar en op dit moment is er geen aanleiding eerder uit elkaar te gaan. Laat duidelijk zijn dat ik deze intentie ook niet heb."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner