12.03.2016 11:53

Ophef over aanvaring tussen fans MVV en Roda

Fans van Roda JC en MVV hebben zich in de nacht van vrijdag op zaterdag van hun slechtste kant laten zien. De supporters kwamen elkaar na een uitwedstrijd van hun club tegen rond Venray en het kwam tot een confrontatie.

Roda JC werkte vrijdagavond een uitwedstrijd af tegen De Graafschap in Doetinchem, terwijl MVV in de Jupiler League speelde tegen Go Ahead Eagles. Volgens L1 troffen de supporters elkaar op een parkeerplaats bij de A73 en zijn er twee supporters van Roda JC gewond geraakt. 

Op de social media wordt duidelijk dat MVV-supporters een bus met kinderen hebben belaagd. "We hebben paniek gehad. Kinderen werden geslagen, heb gerend voor mijn leven", aldus een ooggetuige. "Mijn kids zaten in een van de bussen! Ging voor de eerste keer mee, uit met hun cluppie! En maken dan al deze dingen mee! En waarom?", stelt een bezorgde vader.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. De politie doet momenteel onderzoek en omdat de bus met MVV-supporters alweer vertrokken was toen de politie aankwam bij de plek van het incident, is er niemand opgepakt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner