13.03.2016 09:12

Te Vrede erg blij: "PSV tot nu toe de beste club"

Mitchell te Vrede laat zich zien in Eindhoven. De spits van sc Heerenveen maakt de verrassende openingstreffer tegen PSV en viert dat hier. (12-03-2016)
Mitchell te Vrede laat zich zien in Eindhoven. De spits van sc Heerenveen maakt de verrassende openingstreffer tegen PSV en viert dat hier. (12-03-2016)

Mitchell te Vrede is content met het punt dat hij met sc Heerenveen pakte op bezoek bij PSV. De spits, die trefzeker was in het 1-1 gelijkspel, vindt de Eindhovenaren tot nu toe de beste club van Nederland, maar speelt ook nog tegen Ajax.

"We hebben vanaf het eerste fluitsignaal gas gegeven en hebben het compact gehouden. Ik denk dat we trots mogen zijn op deze prestatie. Tegen de tot nu toe beste club van Nederland is een punt mooi meegenomen", is de conclusie van de doelpuntenmaker voor de camera van FOX Sports. Te Vrede staat door zijn goal in Brabant op negen treffers in de Eredivisie en daarmee evenaart hij zijn beste seizoen in zijn carrière.

Vorig seizoen, toen Te Vrede nog de clubkleuren van Feyenoord verdedigde, scoorde hij zeven keer in de Eredivisie en twee keer in de kwalificaties voor de Europa League. Tegen PSV scoorde de spits na een meer dan heerlijke pass van Sam Larsson, die het echter vooral had over de doelstelling van sc Heerenveen.

"We hopen nog altijd op een ticket naar de play-offs, al weten we dat dat moeilijk zal worden", kijkt de Zweed naar de twaalfde plek van sc Heerenveen in de Eredivisie. Het verschil met de plekken die recht geven op wedstrijden in de play-offs bedraagt slechts vijf punten, maar er zijn acht teams die strijden voor een ticket voor de play-offs.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner