13.03.2016 13:38

Droste terug bij Heracles voor Cambuur-thuis

Iliass Bel Hassani (l.) en Mikhail Rosheuvel (r.) vechten een duel uit tijdens SC Cambuur - Heracles Almelo. (22-08-2015)
Iliass Bel Hassani (l.) en Mikhail Rosheuvel (r.) vechten een duel uit tijdens SC Cambuur - Heracles Almelo. (22-08-2015)

Wout Droste keert terug in de opstelling van Heracles Almelo voor het duel met SC Cambuur. De rechtsback was een twijfelgeval, maar John Stegeman acht hem fit genoeg om te spelen.

Bij de thuisploeg, die na vier nederlagen naar een overwinning smacht in het duel met Cambuur, heeft trainer John Stegeman één wisseling doorgevoerd. Robin Gosens, die de afgelopen twee wedstrijden als rechtsback opereerde bij de Heraclieden, moet het veld ruimen voor de van een blessure terugkerende Wout Droste. Ook Ramon Zomer was onzeker voor deze wedstrijd, maar de centrumverdediger begint eveneens in de basis bij Heracles. De rest van Stegemans team is hetzelfde gebleven ten opzichte van de verloren wedstrijd tegen NEC. Zo blijven Iliass Bel Hassani, Joey Pelupessy en Thomas Bruns op het middenveld staan, waardoor Peter van Ooijen wederom genoegen moet nemen met een reserveplek.

Cambuur-trainer Marcel Keizer heeft zijn ploeg ongewijzigd gelaten voor het duel in Almelo, waar de laatste positie op het spel staat voor de Geelblauwen. Alleen als Cambuur de wedstrijd tegen Heracles winnend afsluit, herovert het de voorlaatste positie van De Graafschap. De mannen die dat voor elkaar moeten krijgen, zijn identiek aan de spelers die een week geleden een 3-1 nederlaag leden bij Feyenoord. Vytautas Andriuškevičius en Marvin Peersman starten daarom vanaf de backposities, terwijl Martijn Barto de spits is bij de Leeuwarders. Kevin van Veen en Rai Vloet, die vorige week in de 65ste minuut invielen, beginnen daardoor op de bank.

De wedstrijd is vanaf 14.30 uur LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner