14.03.2016 10:41

PSV laat Maher thuis voor cruciaal duel

Adam Maher viert zijn treffer tijdens het duel om de Johan Cruijff Schaal tussen FC Groningen en PSV. (02-08-2015)
Adam Maher viert zijn treffer tijdens het duel om de Johan Cruijff Schaal tussen FC Groningen en PSV. (02-08-2015)

PSV stapt maandag zonder Adam Maher op het vliegtuig richting Madrid voor het cruciale uitduel met Atlético in de Champions League. Trainer Phillip Cocu denkt de middenvelder niet nodig te hebben in Spanje.

Maher komt de laatste weken al niet voor in de plannen van zijn trainer. De oud-speler van AZ maakt zijn minuten vooral in de Jupiler League voor Jong PSV.

Doelman Luuk Koopmans en verdediger Jordy de Wijs maken wel deel uit van de selectie. Simon Poulsen is nog geblesseerd aan de kuit en stapt niet in het vliegtuig. Wie ook in het vliegtuig zit, is Gastón Pereiro. De speler uit Uruguay is dan wel geschorst voor de return in de achtste finales, hij gaat wel mee om zijn team te steunen.

Trainer Cocu wil zijn spelersgroep zo veel mogelijk bij elkaar houden in de cruciale week voor de Eindhovenaren. PSV kan zondag een grote stap naar de tweede landstitel in twee jaar zetten als Ajax op bezoek komt. De selectie van de formatie uit Eindhoven vliegt maandag om 10.15 uur vanaf Eindhoven Airport naar Madrid.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner