14.03.2016 13:30

Hupperts: "Ik ga mezelf terugvechten"

Guus Hupperts verruilde afgelopen winter AZ Alkmaar op huurbasis voor Willem II, maar de aanvaller heeft in Tilburg nog geen sterke indruk kunnen achterlaten. De Limburger blijft echter vechten.

Afgelopen weekend mocht Hupperts invallen tegen AZ, maar de aanvaller kreeg slechts een kwartier speeltijd. "Dat is jammer, ik had liever wat langer gespeeld", vertelt Hupperts aan De Telegraaf. "AZ is toch mijn club, waar ik iedereen ken en mezelf moet bewijzen. Maar dit is het leven van een voetballer. De volgende wedstrijd kan alles weer anders zijn. Willem II speelt momenteel niet zó goed dat iedereen z'n basisplaats zeker is."

Hupperts begon in Tilburg met een basisplaats, maar is die inmiddels kwijt. "Als ik mijn niveau haal, ben ik zeker goed genoeg voor een basisplaats. Maar ik heb hier de eerste weken ook moeten wennen. Ik had weinig wedstrijdritme en allemaal nieuwe spelers om me heen. Het heeft tijd nodig, maar ik ga mezelf terugvechten", aldus Hupperts, die eerdaags een gesprek gaat voeren met AZ-trainer John van den Brom.  "De trainer wil me er volgend jaar weer bij hebben, dus dat is goed om te horen. Mijn contract loopt tot 2018 en het is mijn doel om na dit seizoen gewoon weer de concurrentie aan te gaan bij AZ. En daar weer aan spelen toe te komen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner