19.03.2016 17:59

Atlético Madrid onderuit tegen Sporting Gijón

Atlético Madrid heeft na de uitputtingsslag tegen PSV in de Champions League dure punten gemorst in de Spaanse competitie. Op bezoek bij Sporting Gijón werd verrassend verloren: 2-1.

Antoine Griezmann bracht Atlético nog op voorsprong. De Franse aanvaller scoorde voor rust uit een vrije trap. In de slotfase bracht Antonio Sanabria zijn ploeg op gelijke hoogte en in de laatste minuut van de reguliere speeltijd bezorgde Carlos Castro Gijón drie belangrijke punten in de strijd tegen degradatie.

Koploper FC Barcelona komt zondag in actie tegen Villarreal en kan dan elf punten voorsprong nemen op Atlético, de nummer twee in de competitie. Real Madrid krijgt tegen Sevilla de kans om de achterstand op de stadgenoot te verkleinen tot één punt.