19.03.2016 19:57

Noor terug bij Roda JC na breuk in de voet

Mark-Jan Fledderus (r.) en Farshad Noor komen elkaar regelmatig tegen tijdens het duel Roda JC - Heracles Almelo. (08-08-2015)
Mark-Jan Fledderus (r.) en Farshad Noor komen elkaar regelmatig tegen tijdens het duel Roda JC - Heracles Almelo. (08-08-2015)

Na een afwezigheid van een klein half jaar keert Farshad Noor terug in de basisopstelling van Roda JC. In oktober liep de middenvelder een breuk in zijn voet op tijdens de training van de Limburgers, maar de oud-speler van Jong PSV is hersteld.

De rentree van Noor, die negen wedstrijden speelde voor zijn blessure, gaat ten koste van de basisplaats van Marcos Gullón, die tegen De Graafschap mocht starten, maar nu op de bank begint. Roda JC moet tegen SC Cambuur de zure nasmaak van de nederlaag bij de Superboeren wegspoelen. Rydell Poepon en Mike van Duinen moeten voor de doelpunten zorgen.

Bij SC Cambuur keren Martijn van der Laan en Rai Vloet terug in de basisopstelling. Vytautas Andriuškevičius en Furdjel Narsingh beginnen daardoor op de bank. De Friezen zijn hekkensluiter in de Eredivisie en zullen dus ook de tussen- en eindstand bij Feyenoord - De Graafschap in de gaten houden. 

De wedstrijd is vanaf 20.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner