20.03.2016 11:32

Levi García krijgt voorkeur boven Dos Santos

Funso Ojo (r.) hoopt AZ-middenvelder Levi Garcia op snelheid voorbij te komen tijdens Willem II - AZ. (12-03-2016)
Funso Ojo (r.) hoopt AZ-middenvelder Levi Garcia op snelheid voorbij te komen tijdens Willem II - AZ. (12-03-2016)

Voor de derde keer achter elkaar krijgt Levi García speeltijd bij AZ. De aanvaller uit Trinidad & Tobago krijgt tegen FC Twente de voorkeur boven Dabney dos Santos, die weer fit is, maar op de bank begint. Voor Levi García is het zijn vijfde duel in de Eredivisie.

De overige tien namen in de basisopstelling zijn weinig verrassend. Kersverse international Vincent Janssen staat wederom in de spits en wordt door Alireza Jahanbakhsh en Levi García bijgestaan. Tom Haye staat weer op het middenveld, samen met Ben Rienstra en Joris van Overeem.

Ook bij FC Twente weinig verrassingen. Huurling Zakaria el Azzouzi krijgt in de spits wederom de voorkeur boven Oskar Zawada, een andere huurling in dienst van de Tukkers. Vooral op de bank zitten de verrassingen. Sonny Stevens keert terug bij de selectie als tweede keeper, na de blessure van Joël Drommel. Daarnaast keert Stefan Thesker terug bij FC Twente. De Duitser, ook een huurling, liet na zijn debuut een tumor verwijderen en moest daarvan herstellen, maar is dus weer op de weg terug.

De wedstrijd is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner