22.03.2016 14:46

Bruma: "Had een mooie week kunnen worden"

Jeffrey Bruma en Luuk de Jong kijken met een nare smaak terug op afgelopen week. PSV verloor twee keer en daarmee lijkt een goed seizoen om te draaien in een matig seizoen.

In één week verloor PSV na strafschoppen van Atlético Madrid in de achtste finale van de Champions League. Afgelopen zondag was Ajax met 0-2 te sterk in de competitie, waardoor PSV nu tweede staat in plaats van eerste. 

Een week om snel te vergeten. "Het had een mooie week kunnen worden, maar werd al met al een heel vervelende. Nee, daar heb ik geen verklaring voor. Van Ajax hadden we gewoon moeten winnen", aldus Bruma tegen De Telegraaf. Toch geeft de verdediger de strijd om de titel niet op. "De competitie is nog niet gespeeld. Er zijn nog achttien punten te winnen en te verliezen. Wij moeten alles winnen en het Ajax zo lastig mogelijk maken."

Bruma vindt dat PSV in eigen huis had moeten winnen, aanvoerder Luuk de Jong deelt die mening. "Ajax heeft het normaal heel moeilijk bij ons, maar we gaven ze die vroege goal cadeau. Daardoor hoefden ze niet te komen en konden ze op de counter loeren", verklaart De Jong de nederlaag. "Dat deden ze goed. Die klap moeten we even verwerken. Maar er komen met Frankrijk en Engeland twee mooie wedstrijden aan om de gedachten te verzetten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner