25.03.2016 11:53

Talentvolle Opdam tekent meerjarig contract

De vleugelverdediger maakt zijn debuut voor AZ in het duel met HHC in de kwartfinale van de KNVB beker. (02-02-2016)
De vleugelverdediger maakt zijn debuut voor AZ in het duel met HHC in de kwartfinale van de KNVB beker. (02-02-2016)

Levi Opdam heeft bij AZ een contract getekend tot medio 2018. De vleugelverdediger maakte dit seizoen zijn debuut voor de Alkmaarders tegen HHC Hardenberg. De negentienjarige Opdam doorliep de hele jeugdopleiding van AZ.

"Dit contract is een beloning voor het harde werken van Levi", geeft Max Huiberts, directeur voetbalzaken van AZ, aan op de website van de Alkmaarders. "Het is bijzonder dat deze jongen de hele jeugdopleiding van AZ heeft doorlopen. Het is zijn voordeel dat hij veel wedstrijden in Jong AZ heeft gespeeld. Daardoor heeft hij een enorme ontwikkeling doorgemaakt en heeft hij zelfs zijn debuut kunnen maken in het eerste. Levi is op de goede weg."

Voor Opdam is dit zijn eerste volwaardige contract. "Het duurde eventjes, maar dan heb je wel wat. Ik heb er zin in om tot 2018 bij AZ te voetballen. Alles komt nu tegelijk. Ik heb mijn debuut gemaakt in het eerste elftal en een contract getekend. Het gaat opeens erg snel voor mijn gevoel. Mijn doelstelling is nu om me goed verder te ontwikkelen en zo veel mogelijk bij het eerste team te blijven", aldus de hoofdrolspeler zelf.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner