25.03.2016 12:34

Peperdure Sterling: "Wereldster worden"

Het loopt nog niet zoals Raheem Sterling had gehoopt bij Manchester City. Hoewel hij zich snel heeft aangepast, haalt hij nog niet het niveau dat hij vorig seizoen bereikte bij Liverpool. Desondanks is Sterling positief gestemd voor een mooie toekomst.

"Ik weet dat ik nog een lange weg heb af te leggen voordat ik de speler ben die ik wil zijn. Ik ben wel blij met de manier waarop mijn loopbaan zich tot nu toe ontwikkelt", aldus Sterling tegenover de Daily Mirror. De teamprestaties vallen vooralsnog tegen. Manchester City lijkt kansloos te zijn in de Premier League, want na 31 speelrondes bedraagt de achterstand op koploper Leicester City vijftien punten.

Sterling is echter ambitieus en weet dat hij als individu nog kan groeien. "Er is nog veel werk te verrichten voordat ik compleet ben. Dat houdt in dat ik goed moet luisteren naar mijn trainers, hard moet blijven werken en goed voor mezelf moet blijven zorgen. "Ik wil de wereldster worden waarvan mensen zeggen dat ik ‘m kan zijn, maar het zal volledig liggen aan hoe hard ik er voor werk."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner