29.03.2016 14:47

Fosu-Mensah: "Ik doe het stap voor stap"

Timothy Fosu-Mensah heeft balbezit tijdens het EK-kwalificatieduel Nederlander onder 19 - Noord-Ierland onder 19 (26-03-2016).
Timothy Fosu-Mensah heeft balbezit tijdens het EK-kwalificatieduel Nederlander onder 19 - Noord-Ierland onder 19 (26-03-2016).

Timothy Fosu-Mensah heeft veel vertrouwen in zijn eigen kunnen, maar de jonge verdediger van Manchester United wil niet te hard van stapel lopen. Onlangs debuteerde de mandekker in de hoofdmacht van Manchester United.

Fosu-Mensah is gekomen als een raket, maar wil desondanks niet naast zijn schoenen gaan lopen. "Het is natuurlijk wat anders als je voor het eerst hebt gespeeld. Maar ik heb de juiste mensen om mij heen die me nuchter houden. Ik denk dat ik niet moet gaan zweven, want ik heb nog heel veel te leren. Ik luister naar wat mensen te zeggen hebben en daar probeer ik wat mee te doen", aldus Fosu-Mensah tegenover de NOS.

Ondanks het feit dat Fosu-Mensah pas een handvol wedstrijden speelde voor Manchester United denkt hij al aan de toekomst. "Ik speel nu voor Oranje onder negentien en ik doe het stap voor stap, ik probeer overal het beste van te maken", aldus Fosu-Mensah, die droomt van het WK 2018 en EK 2020. "Je weet het maar nooit, het is iets wat heel mooi zou kunnen zijn."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner