31.03.2016 11:00

Van Anholt verlaat Heerenveen, Marzo verlengt

Stefano Marzo (l.) legt zijn arm in de nek van Viktor Fischer, die probeert te koppen tijdens Ajax - sc Heerenveen. (05-12-2015)
Stefano Marzo (l.) legt zijn arm in de nek van Viktor Fischer, die probeert te koppen tijdens Ajax - sc Heerenveen. (05-12-2015)

Stefano Marzo is ook volgend seizoen speler van sc Heerenveen. De Belgische verdediger is met Heerenveen tot een overeenstemming gekomen om het contract met twee jaar te verlengen. Voor Van Anholt is volgend seizoen geen plek.

De 25-jarige Marzo was in bezit van van een aflopend contract, maar Heerenveen is tevreden over de Belg. De verdediger is momenteel bezig aan zijn derde seizoen in Friese dienst en speelde 74 duels in de Eredivisie. Tegenover de contractverlenging met Marzo, bracht Heerenveen ook naar buiten dat het twee opties niet licht.

Pele van Anholt en Stephen Warmolts zijn net als Marzo in bezit van een aflopend contract, maar van dit duo wordt de verbintenis niet verlengd. Van Anholt is alweer bezig aan zijn vijfde seizoen bij Heerenveen en speelde al 128 competitieduels. Warmolts, momenteel uitgeleend aan Helmond Sport, maakte nog geen minuten in de hoofdmacht van Heerenveen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner