03.04.2016 13:14

Cabral: "Gelukkig hebben we Hakim Ziyech"

Jerson Cabral (r.) praat even met Hakim Ziyech (l.) over een vrije trap die FC Twente mag nemen. Het is uiteindelijk Ziyech die aanlegt en op bezoek bij Willem II de 2-3 maakt. (02-04-2016).

Jerson Cabral is maar al te blij dat Hakim Ziyech zijn teamgenoot is. De viervoudig Marokkaans international was zaterdagavond met twee rake vrije trappen enorm belangrijk voor FC Twente, dat met 2-3 won bij Willem II.

Ziyech leidde na een klein uur spelen de comeback van FC Twente in. Uit een directe vrije trap, waarbij Willem II-goalie Kostas Lamprou er niet goed uitzag, maakte hij de 2-1. Tien minuten voor tijd krulde hij op fantatische wijze de 2-3 tegen de touwen. "Ik heb hem al duizend keer bedankt en aangegeven hoe goed hij was en eigenlijk het hele seizoen al speelt, niet normaal", zegt Cabral tegenover RTV Oost.

Cabral speelde in Tilburg een ongelukkige wedstrijd en was verantwoordelijk voor de eerste tegentreffer. "Ik speelde een hele slechte eerste helft. Twee keer komt er een doelpunt uit mijn balverlies en dat is gewoon heel zuur. De jongens hebben me er wel doorheen geholpen, opgepept. Dan herpak ik het redelijk, maar het was niet mijn beste wedstrijd. Maar gelukkig hebben we Hakim Ziyech."