04.04.2016 09:41

Maher: "Ik wil het mooi afsluiten hier"

Adam Maher (m.) wordt ingesloten door meerdere spelers van Achilles'29 tijdens het competitieduel Achilles'29 - Jong PSV. (26-02-2016)
Adam Maher (m.) wordt ingesloten door meerdere spelers van Achilles'29 tijdens het competitieduel Achilles'29 - Jong PSV. (26-02-2016)

Adam Maher is bezig met zijn laatste weken in dienst van PSV. In het kampioensjaar was de middenvelder nog een vaste kracht onder Phillip Cocu, dit seizoen maakt Maher meer minuten in de Jupiler League bij Jong PSV dan in de Eredivisie.

"Het is dit seizoen anders gegaan dan gedacht. Ik heb de trainer nooit om een verklaring gevraagd, ik hoef niet te weten waarom hij niet voor mij kiest. Het is niet belangrijk voor mij, omdat ik weet wat ik wil. En dat is spelen. Is dat niet bij PSV, dan is het ergens anders. Ik wil het mooi afsluiten hier", vertelde Maher in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik heb mijn trots opzijgezet. Ik speel nu lekker mijn wedstrijden bij Jong PSV. Ik voel me fitter worden. Ik richt me op deze vijf, zes weken."

Op zaterdag mocht Maher eindelijk weer wat minuutjes spelen. Tegen AZ, de club die hij in de zomer van 2013 verliet voor Eindhoven. Daar in het AFAS-stadion kreeg de middenvelder een groot ontvangst. Maher: "Ik heb alles te danken aan AZ, door die club ben ik gekomen tot waar ik nu ben." Die ontvangst was een groot contrast met de reactie van de PSV-supporters in november 2015. Toen Maher onder een striemend fluitconcert naar de kant werd gehaald. "Het boeit me echt niet wat mensen over me zeggen. Wat ze van me vinden of over me schrijven, daar sluit ik me voor af."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner