04.04.2016 19:59

Draxler niet bang voor nieuwe afstraffing

Julian Draxler speelt woensdag in de Champions League met VfL Wolfsburg tegen Real Madrid. De aanvallende middenvelder heeft niet bepaald positieve herinneringen aan de vorige keer dat hij tegen de Madrilenen voetbalde.

Twee jaar geleden speelde hij in het shirt van Schalke 04 tegen de ploeg uit de Spaanse hoofdstad in de achtste finale van de Champions League. In de Veltins-Arena werd het destijds 1-6, waarna Schalke in Spanje nog eens met 3-1 verslagen werd. Bang voor een herhaling is hij echter niet. "We spelen beter tegen de grotere ploegen. We zijn dan ook niet bang en ik denk dat we echt wel kans maken op een resultaat", tekenen diverse Duitse media op uit de mond van de 22-jarige spelmaker.

In vorm is de club echter bepaald niet. Afgelopen vrijdag werd Wolfsburg met 3-0 aan de kant gezet door Bayer Leverkusen, waardoor kwalificatie voor Europees voetbal in de Bundesliga een heel lastig verhaal gaat worden. Tegenstander Real Madrid behaalde juist een glorieus resultaat door de klassieker bij FC Barcelona met 1-2 te winnen. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner