05.04.2016 14:56

Agbonlahor in genade aangenomen bij Villa

Gabriel Agbonlahor mag weer wedstrijden spelen voor Aston Villa. De pijlsnelle spits kreeg een schorsing van de club van onbepaalde tijd na een incident op vakantie, maar de club heeft deze na één duel opgeheven.

Samen met ploeggenoot Micah Richards en Crystal Palace-spelers Dwight Gayle en Frazier Campbell gingen zij tijdens een korte vakantie naar Dubai. Daar werd Agbonlahor echter op de foto gezet met een waterpijp en niet veel later werd die via diverse social media verspreid.Aston Villa wilde onderzoeken wat er precies is gebeurd en schorste de speler daarom voor onbepaalde tijd.

Dinsdag maakt het via de officiële kanalen bekend dat de aanvaller weer mag spelen van de club. Voor de club uit Birmingham lijkt dit seizoen eigenlijk al ten einde te zijn. Na 32 duels staat het roemloos onderaan met zestien punten. Plek nummer zeventien geeft recht op nog een jaar Premier League, maar die plaats is maar liefst vijftien punten verwijderd en met nog maar zes duels te gaan lijkt dat een onmogelijke opgave te zijn.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner