06.04.2016 14:45

Ba geeft oud-ploeggenoot Terry transferadvies

Demba Ba kan juichen tijdens het Europa League-duel Tottenham Hotspur - Beşiktaş (02-10-2014).
Demba Ba kan juichen tijdens het Europa League-duel Tottenham Hotspur - Beşiktaş (02-10-2014).

Demba Ba hoopt dat zijn oud-ploeggenoot in de zomer een contract tekent in China. De oud-spits van onder meer Chelsea is sinds afgelopen zomer actief in China en speelt voor Shanghai Greenland.

"Ik heb de laatste tijd heel veel belletjes gehad van collega's die me hebben gevraagd naar de situatie in China", aldus Ba tegenover The Sun. "Ze zijn nieuwsgierig, omdat China met geld aan het smijten is. Mijn advies is afhankelijk van degene die belt."

"Als Eden Hazard zou bellen, dan zou ik zeggen dat hij niet zo gek moet doen en moet blijven waar hij is", vervolgt Ba zijn verhaal. "Maar als John Terry zou bellen, dan zou ik zeggen dat hij het eerste vliegtuig naar China moet pakken. Waar wacht je nog op?"

"Kijk, John is nog altijd een geweldige speler en hij kan nog steeds presteren op een Europees topniveau, dus in principe hoeft hij niet naar China te vertrekken. Maar hij is inmiddels 35 jaar oud, hij heeft niets meer te bewijzen. In China kan hij waarschijnlijk nog één groot contract tekenen en dat is denk ik meer dan welkom."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner