09.04.2016 11:19

Cocu ziet dat Lestienne signaal heeft gemerkt

Maxime Lestienne bleef tegen AZ (2-4 winst) vorige week negentig minuten op de bank. Trainer Phillip Cocu deed dat bewust om een signaal af tegen naar de Belgische vleugelaanvaller. Volgens de trainer is dat signaal aangekomen bij zijn pupil.

"Ik moet zeggen dat hij op de trainingen de afgelopen week een goed signaal heeft afgegeven", geeft Cocu aan in gesprek met De Telegraaf. "Als we niet tevreden zijn, maken we dat kenbaar." Lestienne ging door een zwarte periode, waarbij hij in hele korte tijd zowel zijn moeder als zijn vader verloor.

"Maxime heeft een heel moeilijke tijd gehad. Ik denk dat iedereen daar alle begrip voor heeft. Maar er komt dan ook weer een periode dat hij moet aanpikken en moet toegroeien naar de vorm die hij eerder heeft getoond", meent de oefenmeester van de Eindhovenaren.

Tegen AZ won PSV relatief eenvoudig door twee doelpunten van Marco van Ginkel. Gastón Pereiro en Luciano Narsingh scoorden beide eenmaal. De 0-4 voorsprong liep toch nog een flinke duek op toen Jop van der Linden en Muamer Tanković vlak voor het eindsignaal nog tegen scoorden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner