10.04.2016 13:56

FC Utrecht met Eredivisie-debutant Bednarek

Heracles-trainer John Stegeman en FC Utrecht-trainer Erik ten Hag analyseren langs de zijlijn. (02-04-2016)
Heracles-trainer John Stegeman en FC Utrecht-trainer Erik ten Hag analyseren langs de zijlijn. (02-04-2016)

Trainer Erik ten Hag begint met Filip Bednarek in het goal als de vervanger van de geblesseerde Robbin Ruiter. Er is nog een wijziging aan de kant van FC Utrecht. Het spitsenduo Ruud Boymans en Sébastian Haller staat aan de aftrap.

Voor de rest speelt FC Utrecht met dezelfde namen als tegen Heracles Almelo. Tegen de Almeloërs raakte doelman Ruiter geblesseerd aan zijn hand. De Poolse goalie Bednarek mag vanmiddag het doel verdedigen. Vooraf vertelde Ten Hag het volgende over zijn reservedoelman: "Filip staat dit seizoen heel stabiel te keepen bij Jong FC Utrecht. Nu mag hij het in de Eredivisie bewijzen. Dat is geweldig voor Filip."

Ook twee wijzigingen bij NEC. Ernest Faber start vanmiddag met drie centrale verdedigers: Dario Dumić, Wojciech Golla en Rens van Eijden, die terug is van een schorsing. Dat gaat ten koste van Marcel Appiah. Ook voorin een wijziging. Vorige week was Mihai Roman de vervanger van de geschorste Christian Santos. Tegen FC Utrecht speelt Faber met een tweemans voorhoede: Anthony Limbombe en Joey Sleegers, die weer terugkeert in de basis.

De wedstrijd is vanaf 14.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner