10.04.2016 19:29

Ziyech: "Waarom zou ik zomaar gaan liggen?"

Hakim Ziyech (l.) wint tijdens de competitiewedstrijd FC Twente - Feyenoord het kopduel van Miquel Nelom (r.). (10-04-2016)
Hakim Ziyech (l.) wint tijdens de competitiewedstrijd FC Twente - Feyenoord het kopduel van Miquel Nelom (r.). (10-04-2016)

FC Twente ging zondagmiddag in eigen huis onderuit tegen Feyenoord (0-1). Vlak voor tijd schreeuwde de Grolsch Veste om een strafschop, die niet werd gegeven. Hakim Ziyech vond dat de bal op de stip moest.

In de 86ste minuut haalde Miquel Nelom de dribbelende Ziyech onderuit, maar scheidsrechter Gözübüyük legde de bal niet op de stip. "Ik ben geen man van schwalbes. Ik wil doelpunten maken, waarom zou ik dan zomaar gaan liggen? Nelom bracht mij uit evenwicht. Hij maakte een beweging naar mij toe en niet andersom", aldus Ziyech tegen FOX Sports.

De spelmaker van de Tukkers is dit seizoen de grote man bij FC Twente. Tegen Feyenoord speelde Ziyech echter een mindere wedstrijd. "Ik zat er niet lekker in, maar ik kan het natuurlijk ook niet alleen. We hebben de wedstrijd van Feyenoord gespeeld en niet onze eigen wedstrijd. Het leek erop alsof we allemaal verstoppertje aan het spelen waren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner