12.04.2016 12:47

Bayern München heeft Coman terug voor CL-duel

Bayern München kan woensdag in de return tegen Benfica in de kwartfinale van de Champions League beschikken over Kingsley Coman. De Franse vleugelspits moest zaterdag de competitiewedstrijd tegen VfB Stuttgart overslaan vanwege een lichte spierblessure, maar trainde dinsdag weer zonder problemen mee bij de Duitse topclub.

Met Coman als invaller won Bayern afgelopen week het eerste duel met Benfica in München met 1-0, door een vroeg doelpunt van Arturo Vidal. Trainer Pep Guardiola en zijn manschappen trainden dinsdag in de stromende regen zonder Arjen Robben, die nog altijd herstellende is van een dijbeenblessure.

Benfica kan in het eigen Estádio da Luz in Lissabon niet beschikken over topschutter Jonas. De Braziliaan, al goed voor dertig doelpunten in de Portugese competitie, zit een schorsing uit. Doelman Julio César ontbreekt vanwege een blessure, verdediger Luisão is juist hersteld van fysieke problemen en kan weer meedoen. De inzetbaarheid van de licht geblesseerde aanvoerder Nicolás Gaitán is onzeker.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner