14.04.2016 15:43

Mokotjo er niet bij tegen De Graafschap

Stefano Marzo (r.) ontsnapt na een passeerbeweging aan Jerson Cabral (l.) en Kamohelo Mokotjo. (06-02-2016)
Stefano Marzo (r.) ontsnapt na een passeerbeweging aan Jerson Cabral (l.) en Kamohelo Mokotjo. (06-02-2016)

Kamohelo is wegens familie-omstandigheden terug naar Zuid-Afrika, zijn geboorteland. De middenvelder mist daardoor de wedstrijd van FC Twente in Doetinchem tegen De Graafschap.

Robbert Schilder zal de plek van Mokotjo overnemen als controleur op het middenveld. De van oorsprong linksback zal daardoor op een voor hem niet-gebruikelijke positie staan. Een andere wijziging bij de Tukkers is de basisplaats voor Peet Bijen in het centrum van de verdediging. Joachim Andersen is geschorst, waardoor Bijen zijn positie over moet nemen.

Ook De Graafschap staat met een aantal wijzigingen aan de aftrap. De nummer zeventien van de Eredivisie vecht keihard tegen degradatie en zal dat gaan doen met Bryan Smeets. De middenvelder keert terug van een blessure en maakt tegen Twente zijn rentree. Nathan Kabasele en Lion Kaak zullen niet aan de aftrap verschijnen. Beide spelers zijn door trainer Jan Vreman gepasseerd. De Graafschap zal in de laatste vier wedstrijden alles op alles zetten om rechtstreekse degradatie te ontlopen. Op vrijdagavond trappen beide ploegen op de Vijverberg af.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner