16.04.2016 14:05

Kalezic gaat voor enorme stunt: "PSV móét"

Roda JC is nog altijd niet zeker van handhaving. Trainer Darije Kalezic hoopt dit met een stunt tegen PSV zaterdagavond wel te bewerkstelligen.

"Ik heb goede hoop dat we ons van onze beste kant laten zien", begon de oefenmeester van de Limburgers. "We hebben dit seizoen twee keer tegen Ajax gespeeld, één keer tegen PSV en drie keer tegen Feyenoord. Als je de verlenging in het bekerduel met Feyenoord wegdenkt, hebben we vijf keer niet verloren. Ook dat is Roda. PSV móét, maar wij geloven dat we weer kunnen stunten", vertelde hij aan Voetbal International.

Ondanks dat de strijd om de veilige vijftiende plek nog volop bezig is, kan Kalezic al terugkijken op een aardig eerste seizoen in Kerkrade. "Op zich doen we het helemaal niet slecht, maar de laatste wedstrijden zijn we helaas een paar keer ten onder gegaan aan persoonlijke fouten. Zo gaven we uit het niets doelpunten weg. Tegen PEC ook, terwijl er niks aan de hand was. Die verrassingsfactor zit er nog steeds in bij ons en dat is frustrerend."

Het duel tussen Roda JC en PSV wordt zaterdagavond om 20:45 afgetrapt in Kerkrade.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner