16.04.2016 22:07

Fledderus stuntelt: "Teleurstelling overheerst"

Vitesse op een 1-1 gelijkspel houden in de GelreDome is een prima prestatie, maar Mark-Jan Fledderus kan niet geheel tevreden zijn over het punt dat hij pakte met Heracles Almelo. De aanvoerder van de Almeloërs ging bij de 1-0 van Vitesse in de fout.

"Ik voel me natuurlijk wel een beetje klote. Bij die tegengoal mis ik de bal gewoon en dat kost me een tegendoelpunt", kijkt Fledderus terug op het moment vlak na rust. Na een lage voorzet vanaf links wilde de verdediger de bal wegtrappen, maar Fledderus raakte alleen lucht. Milot Rashica kon oppikken en scoorde de openingstreffer.

Tien minuten voor tijd kwam Heracles Almelo alsnog naast Vitesse, toen Fledderus al naar de kant was gehaald. "Ik ben blij dat Wout (Weghorst, red.) die penalty maakt en dat we een punt pakken, maar de teleurstelling overheerst wel. Op zich is een punt hier natuurlijk prima als resultaat, zeker gezien de voorsprong van vier punten die we hebben. Dat blijft nu zo en dat is prima. We willen graag de play-offs halen, wat dat betreft zijn we op de goede weg."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner