17.04.2016 19:55

Ranieri: "Speelden een geweldige wedstrijd"

Leicester City en West Ham United deelden zondagmiddag de punten. Claudio Ranieri, manager van Leicester, was heel blij met het optreden van zijn ploeg. In ondertal werd nog een punt uit het vuur gesleept.

"Het was een hele zware wedstrijd, maar dat wisten we van tevoren. Op het begin kwamen we heel goed weg, toen ze beide palen raakten. Daarna maakten we een geweldige goal en hadden we het ook kunnen beslissen", aldus Ranieri tegen de BBC.

In een krankzinnige slotfase wist Leiester nog een punt veilig te stellen. In de 95ste minuut maakten The Foxes vanaf de stip de gelijkmaker. "Onze wedstrijd was geweldig, zowel elf tegen elf als tien tegen elf. Als de penalty er niet in ging, zou ik het ook prima vinden. Ik was heel relaxed, want het optreden van de ploeg was uitstekend."

Topschutter Jamie Vardy pakte twee gele kaarten tegen West Ham, waardoor hij het veld moest verlaten. Vardy moet voor de eerste keer dit seizoen toekijken. Ranieri moet dus zijn basisteam wijzigen. "Er moet wat veranderen, maar ook andere spelers verdienen een kans. Ik weet nog niet wie er gaan spelen, maar ze zullen het ongetwijfeld goed doen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner