17.04.2016 20:24

Wenger: "Alleen nog denken aan CL-ticket"

Arsenal zette zondagmiddag een Champions League-ticket op de tocht door gelijk te spelen tegen Crystal Palace. Arsène Wenger zag dat zijn ploeg veel de bal had, maar er veel te weinig mee deed.

"Het was een lastige wedstrijd. We hadden ontzettend veel de bal, maar we deden er ook veel te weinig mee. We kwamen kracht en scherpte te kort. Ook verdedigden zij wel erg sterk", aldus Wenger voor de camera van de BBC.

De positie van de Fransman komt verder onder druk te staan. De titel is helemaal uit zicht en het Champions League-ticket komt ook in gevaar. "Ik weet niet of we theoretisch nog kampioen kunnen worden, maar we zijn te teleurgesteld om nog aan het kampioenschap te denken. We moeten alleen nog denken aan de Champions League en daar keihard voor werken."

Petr Čech is dit seizoen een van de steunpilaren van The Gunners, maar zelfs hij liet een steekje vallen. "De bal leek niet onhoudbaar. Het schot verbaasde hem misschien. Het is alleen ook lastig om individuen de schuld te gaan geven", is Wenger toch wel hard voor zijn doelman.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner