18.04.2016 10:14

Michel: "De spelers van OM zijn bezorgd"

Marseille-trainer Michel tijdens de wedstrijd tegen Bordeaux. (20-12-2015)
Marseille-trainer Michel tijdens de wedstrijd tegen Bordeaux. (20-12-2015)

De slechte prestaties stapelen zich elke week op bij Olympique Marseille. Zondag was AS Monaco thuis met 2-1 te sterk voor Marseille. De club is hierdoor afgezakt naar de vijftiende plaats.

Trainer Michel ziet zijn ploeg steeds verder zinken. De Spaanse trainer beseft maar al te goed dat hij alleen nog maar aan het roer staat wegens de afkoopsom in zijn contract. Hij geeft nu zelf ook aan dat zijn team ongelofelijk zwak is momenteel.

"Het is een gevoel van verdriet en verlaat. Al het verrichte werk van afgelopen week was niet terug te zien op het veld. Als je ziet dat het elftal nergens een antwoord op heeft, al na één minuut spelen, heb je het gevoel dat ze alles uit handen geven" zei de Spanjaard na afloop van de wedstrijd tegen Moncao.

"De spelers zijn bezorgd. We zoeken naar oplossingen, ook al zijn de resultaten niet daar. We gooien de handdoek niet in de ring. Ik zal mijn spelers altijd steunen", besluit hij. Woensdag nemen de ploeggenoten van Karim Rekik het in de halve finale van de Coupe de France op tegen Sochaux. Een overwinning in de beker is voor OM de enige manier om het seizoen ietwat te redden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner