18.04.2016 11:29

Milan-trainer dankt ontslagen voorganger

Cristian Brocchi is zijn trainerscarrière bij AC Milan in ieder geval goed begonnen. De kersverse trainer van de Milanezen zag zijn ploeg zondagavond met 0-1 winnen bij Sampdoria.

De oefenmeester heeft nog niets gehoord van voorzitter Silvio Berlusconi. "Ik heb van hem nog niets gehoord. Het enige advies dat hij mij de afgelopen dagen heeft gegeven is om te werken aan het psychologische profiel van de spelers. Ik heb hen allemaal gesproken en realiseerde me dat veel van hen zich in de laatste weken van het seizoen willen bewijzen."

"Ik heb de ploeg bedankt dat ze alles hebben gegeven en er op het veld voor hebben gevochten", ging hij verder op het digitale thuis van de Seria A-club. "In veel situaties hebben de spelers gedaan wat ik ze had gevraagd. Vincenzo Montella (trainer Sampdoria, red.) moest zijn tactiek in de eerste helft zelf aanpassen." Brocchi kreeg ook nog de felicitaties van Sinisa Mihajlovic, de eerder ontslagen trainer. "Ik wil hem bedanken voor zijn felicitatie. Het is het toonbeeld van echte klasse."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner