18.04.2016 11:56

Van der Hoorn: "Koppen bij elkaar steken"

Ajax pakte zondagmiddag in extremis een punt tegen FC Utrecht (2-2, red.). Dit kwam door een zeer discutabele strafschop, maar voor verdediger Mike van der Hoorn maakt dat het punt er niet minder op.

"Vorige week tegen Cambuur kregen we een honderd procent penalty niet. Over een heel seizoen streep je beslissingen voor en tegen weg. Hoe we er wat dat betreft nu voorstaan? Of we nog één onterechte strafschop nodig hebben? Ja, in de laatste wedstrijd zou lekker zijn", vertelde de mandekker van de koploper. Door de puntendeling blijven de Ajacieden op doelsaldo boven PSV staan.

Ondanks het penibele punt, was het spel van de Amsterdammers niet om over naar huis te schrijven, zo weet ook Van der Hoorn. "We moeten nu de koppen bij elkaar steken en tegen SC Heerenveen een reactie geven op ons zwakke spel tegen FC Utrecht. We moeten laten zien dat die titel voor ons is", besloot hij tegenover De Telegraaf.

Ajax en PSV staan op 75 punten, de Eindhovenaren moeten echter in drie duels nog zes doelpunten goedmaken op de Amsterdammers.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner