18.04.2016 16:52

Kramer moet weer vrezen voor schorsing

Michiel Kramer moet wederom vrezen voor een schorsing. De aanklager van de KNVB heeft een vooronderzoek ingesteld naar Kramer, die tijdens het competitieduel met FC Groningen (1-1) bij een aantal incidenten betrokken was.

"De aanklager onderzoekt het vermeend bij de keel grijpen door Kramer. De scheidsrechter zag dit niet, waardoor de aanklager betaald voetbal in staat is het incident te onderzoeken", zegt de voetbalbond in een statement. Kramer kreeg in de slotfase van het duel met de Groningers de gele kaart na een incident met Etiënne Reijnen en Rasmus Lindgren, maar is dus niet bestraft voor het 'bij de keel grijpen' van een tegenstander.

Feyenoord en Kramer hebben tot dinsdag 10.00 uur de tijd om een verklaring af te geven bij de KNVB. Eerder dit seizoen ontsnapte Kramer aan een schorsing. De huisjurist van Feyenoord, Joris van Benthem, voorkwam een schorsing van Kramer nadat hij tijdens het competitieduel met De Graafschap (2-1 winst) tegenstander Ted van de Pavert een 'elleboogstoot' zou hebben uitgedeeld. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner