19.04.2016 18:15

Te Wierik: "We zijn er ongelooflijk dichtbij"

Brahim Darri (r.) krijgt de felicitaties van zijn ploeggenoten na het scoren van de 1-0 tijdens het competitieduel Heracles Almelo - De Graafschap. (23-01-2016)
Brahim Darri (r.) krijgt de felicitaties van zijn ploeggenoten na het scoren van de 1-0 tijdens het competitieduel Heracles Almelo - De Graafschap. (23-01-2016)

Mike te Wierik beseft maar al te goed dat drie belangrijke wedstrijden aanbreken voor Heracles Almelo. De Heraclieden hebben een goede kans om zich te plaatsen voor de play-offs om Europees voetbal. Heracles Almelo speelt woensdagavond tegen de nummer drie van de Eredivisie, Feyenoord.

Heracles Almelo staat op de zesde plaats en heeft een voorsprong van vier punten op de nummer acht, Vitesse. "We zijn er nu ongelooflijk dichtbij. Plaatsing voor de play-offs zou de bekroning zijn op een mooi seizoen. En wie weet wat er dan nog kan gebeuren", aldus de 23-jarige verdediger op de clubsite van Heracles Almelo. "We hebben mooie dingen laten zien dit seizoen. Helemaal in eigen huis hebben we prachtige wedstrijden beleefd. Het geeft toch een extra dimensie wanneer er meer dan twaalfduizend fans op de tribune achter de ploeg staan."

"Hoe mooi zou het zijn als we ook tegen Feyenoord met de steun van onze supporters de overwinning kunnen pakken?", vraagt Te Wierik zich hardop af. "Eerder dit seizoen hebben we al laten zien zeker niet de mindere te zijn tegen Feyenoord. Alleen de uitslag deed anders vermoeden. Als we er vol voor gaan en spelen als een team hebben kan het nog wel eens een mooie avond worden. Zeker met de twaalfde man op de tribune."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner