19.04.2016 22:09

Van Hyfte baalt: "Dan moet je 'm ook scoren"

Tom Van Hyfte verlaat teleurgesteld het veld van de Euroborg na de 1-0 nederlaag van Roda JC tegen FC Groningen. (19-04-2016)
Tom Van Hyfte verlaat teleurgesteld het veld van de Euroborg na de 1-0 nederlaag van Roda JC tegen FC Groningen. (19-04-2016)

Tom Van Hyfte baalt van de improductiviteit van zijn Roda JC. De club uit Kerkrade kreeg dinsdagavond in de Euroborg een aantal aardige kansen om te scoren, maar slaagde er niet in om FC Groningen-doelman Sergio Padt te passeren.

"Ik denk dat we genoeg kansen hebben gehad. We speelden misschien niet het mooiste voetbal, maar op inzet en strijd komen we een aantal keer voor de keeper. Dan moet je 'm ook scoren en krijg je een andere wedstrijd", zegt de Belgische aanvoerder van Roda JC tegen FOX Sports.

Roda JC speelde slordig en kreeg de mogelijkheden niet uit goed uitgepeelde aanvallen. "We probeerden de ruimte te zoeken achter hun verdediging, maar daar kwam de bal nooit aan. We gingen voor de drie punten, maar dat is jammer genoeg niet gelukt."

De Limburgers hoeven zich echter weinig zorgen te maken. De kans dat zowel Willem II en Excelsior erin slagen om Roda JC op de ranglijst te passeren, is erg klein.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner