20.04.2016 14:56

Heracles wil langer door met Zomer

Ramon Zomer raakt tijdens de wedstrijd NEC - Heracles Almelo geblesseerd en moet zich vlak voor rust laten vervangen. (06-03-2016)
Ramon Zomer raakt tijdens de wedstrijd NEC - Heracles Almelo geblesseerd en moet zich vlak voor rust laten vervangen. (06-03-2016)

Heracles Almelo is blij de verrichtingen van verdediger Ramon Zomer. De verdediger kan zijn aflopende contract bij de Almeloërs met een jaar verlengen.

"Ramon voelt zich lekker en ontspannen, dat zie je terug in zijn prestaties", zegt directeur Nico-Jan Hoogma tegen Voetbal International. "Hij doet het prima. Daarnaast kan hij met zijn ervaring een goede mentor zijn voor jonge talenten waarover we beschikken."

Eerder werd ook aanvoerder Mark-Jan Fledderus met één seizoen verlengd. De oud-speler van onder meer Heerenveen, FC Groningen en Roda JC speelde dit seizoen 28 van de 31 wedstrijden. Zijn duo-partner, Zomer, stond 29 keer in de basis.

Heracles Almelo is bezig aan een uitstekend seizoen in de Eredivisie. De Tukkers staan met 49 punten op de zesde plek. Vanavond neemt de ploeg van John Stegeman het op tegen Feyenoord. Als die wedstrijd wordt gewonnen kan een ticket voor de play-offs bijna niet meer worden misgelopen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner