21.04.2016 22:25

Beugelsdijk treurt om gedwongen vertrek Wigt

Tom Beugelsdijk heeft zich uitgesproken voor Jan Willem Wigt. De algemeen directeur van ADO Den Haag werd deze week weggewerkt door de Chinese eigenaar Hui Wang en zelfs een dag later al vervangen.

"Ik vind het heel teleurstellend voor de club. Jan Willem Wigt is een echte clubman. Ik vind het heel jammer, maar het is wel gebeurd", stelt Beugelsdijk na de wedstrijd tegen AZ voor de camera van FOX Sports. "In de voetballerij gebeuren heel gekke dingen. Het is niet altijd eerlijk, maar wij moeten door. Wigt zal altijd bij de club blijven komen, ik heb heel veel respect voor hem."

Het ontslag van directeur Wigt kwam voor de spelersgroep van ADO Den Haag als een donderslag bij heldere hemel. De spelers werden namelijk niet ingelicht over de beslissing. De Residentieclub stond donderdagavond in de doordeweekse speelronde tegenover AZ, maar verloor met 1-2. Beugelsdijk was verantwoordelijk voor de gelijkmaker, maar ADO Den Haag ging alsnog onderuit. Door de nederlaag is de ploeg uit Zuid-Holland zo goed als zeker klaar in het huidige seizoen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner