24.04.2016 10:47

Feyenoord: "Vertrek van Vilhena vrijwel zeker"

Tonny Vilhena (l.) doet er alles aan om Oussama Idrissi van de bal te krijgen tijdens het duel Feyenoord - FC Groningen. (16-04-2016)
Tonny Vilhena (l.) doet er alles aan om Oussama Idrissi van de bal te krijgen tijdens het duel Feyenoord - FC Groningen. (16-04-2016)

Het ligt in de lijn der verwachtingen dat Tonny Vilhena na het huidige seizoen transfervrij vertrekt bij Feyenoord. De middenvelder beschikt over een aflopend contract, maar club en speler komen niet tot een nieuw akkoord.

Technisch directeur Martin van Geel schoof zondagochtend aan bij het FOX Sports-programma De Tafel van Kees en daarin was hij heel erg helder over het mogelijke vertrek van Vilhena. "Dat is vrijwel zeker. We zijn met Tonny eigenlijk anderhalf tot twee jaar in gesprek en dat komt niet tot een oplossing."

"Dat vinden we allemaal doodzonde, hij is natuurlijk opgeleid door Feyenoord. Wij vinden eigenlijk dat hij nog twee jaar hier moet voetballen voordat hij een volgende stap kan maken. We hebben een uiterste aanbieding gedaan, een paar weken geleden, die is helaas ook weggegleden", zijn de duidelijke woorden van Van Geel.

Vilhena kwam als groot talent al in 2012 bij de selectie van Feyenoord en speelde inmiddels meer dan honderd wedstrijden in de Eredivisie. Volgend seizoen lijkt hij dus echter te vertrekken. "Daar hebben we maar op ingespeeld met bijvoorbeeld het halen van Renato Tapia", sluit Van Geel af.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner