26.04.2016 09:02

Leicester mist Vardy tijdens kampioensduel

Leicester City moet Jamie Vardy aankomend weekend missen tijdens de kampioenswedstrijd tegen Manchester United. De spits van The Foxes is door de FA voor een extra wedstrijd geschorst.

Vardy kreeg tijdens het competitieduel met West Ham United (2-2) twee keer geel van scheidsrechter Jonathan Moss en was daardoor automatisch geschorst voor de wedstrijd tegen Swansea City (4-0 winst). Vardy liet zich echter gaan na de beslissing van Moss. Vardy ontving zijn tweede gele kaart na een schwalbe in het strafschopgebied van West Ham United. De spits liet duidelijk merken het niet eens te zijn met de beslissing van de scheidsrechter. 

Vardy, die dit seizoen al 22 keer wist te scoren in de Premier League, ging in beroep om een extra straf te voorkomen, maar de FA heeft besloten dat Vardy een extra duel geschorst moet worden. De aanvaller mist daardoor het kampioensduel met Manchester United. Tottenham Hotspur kwam maandagavond niet verder dan een gelijkspel tegen West Bromwich Albion (1-1), waardoor Leicester City aankomend weekend al kampioen kan worden. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner