26.04.2016 10:16

Pulis geeft voorkeur aan verhaal van Leicester

West Bromwich Albion-trainer Tony Pulis staat coachend langs de lijn tijdens het competitieduel Arsenal - West Bromwich Albion (21-04-2016).
West Bromwich Albion-trainer Tony Pulis staat coachend langs de lijn tijdens het competitieduel Arsenal - West Bromwich Albion (21-04-2016).

West Bromwich Albion-trainer Tony Pulis hoopt dat Leicester City kampioen wordt. West Bromwich Albion speelde maandagavond gelijk tegen Tottenham Hotspur (1-1), waardoor Leicester City aankomend weekend aan een overwinning genoeg heeft om de titel te pakken.

"Ik wil gewoon dat Leicester kampioen wordt", zei Pulis na afloop van het duel met Tottenham tegenover de BBC. "Met alle respect voor Tottenham, maar het verhaal van Leicester is gewoon zo'n mooi verhaal. Dat kan alleen in Engeland geschreven zijn. Die ploeg heeft een geweldig seizoen gedraaid en dat in de Premier League, toch een lastige competitie. Leicester verdient het om kampioen te worden."

West Bromwich Albion kwam maandagavond op achterstand dankzij een eigen doelpunt van Craig Dawson. "De tegentreffer was het beste wat ons kon overkomen", vervolgt Pulis. "Want daardoor kwam er voor ons meer ruimte om te voetballen, met de 1-1 als resultaat." Dawson was in de 73e minuut verantwoordelijk voor de gelijkmaker van The Baggies.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner